Queen of Gear

Ijshockey is de snelste en leukste sport ter wereld. Ook ik (Yaël) kan sinds ik deze sport ben gaan beoefenen niet genoeg van ijstijd krijgen. Door deze sport heb ik heel veel mensen leren kennen en ben ik verkoopvertegenwoordiger geworden voor Fischer Sports (Oostenrijk). Ik heb de Queen of Gear webshop opgezet, waar ik voornamelijk Fischer en Warrior producten verkoop. Dit is grotendeels op basis van dropshipping: de meeste producten die op voorraad zijn komen uit magazijnen van de leveranciers.

Als oprichter van Queen of Gear geef ik graag advies bij het kiezen van passende producten en lever ik een persoonlijke service. Wekelijks ben ik te vinden bij verschillende ijsbanen in en rondom de randstad. Klanten kunnen hun bestellingen laten bezorgen of bij de ijsbaan ophalen (handig als je daarna gaat trainen)!

Voor speciale aanbiedingen (voor o.a. clubs of het plaatsen van grote bestellingen) kun je contact opnemen, dan kijken wij samen naar een passend aanbod. Neem een kijkje in het assortiment!