'Custom-ice' goalie sticks

Algemene voorwaarden:

  • Minimaal 3 sticks
  • Beschikbare modellen:  GF750, GC950 (alleen kleur optie) 
  • Prijs
    • GF750 €129
    • GC950 €219

Blad patroon

Goalies kunnen kiezen uit standaard patronen die gemaakt worden door Fischer of er kan gekozen worden om een ander blad te laten maken. In het laatste geval dient er via Queen of Gear een voorbeeld (volledige stick of blad met minimaal 20 cm peddel lengte) opgestuurd te worden naar Fischer (in Oostenrijk). De standaard patronen zijn hieronder weergegeven.

PEDDEL

Fischer biedt de keuze tussen een standaard peddel of een peddel gemaakt naar de jouw eisen! In het laatste geval dient er een voorbeeld via Queen of Gear opgestuurd te worden naar Fischer.

SPELER'S NAAM EN RUGNUMMER

Als je op het formulier je naam en rugnummer noteert, zorgt Queen of Gear ervoor dat Fischer jouw naam en rugnummer bovenaan op de stick drukt.

TEAM LOGO

Jouw teamlogo kan worden geïntegreerd in het grafische ontwerp van de stick op het onderste gedeelte. Als je het logo in vectorformaat inlevert dan zorgt Queen of Gear ervoor dat Fischer het logo op jouw stick drukt. Het logo wordt dan geïntegreerd in monochrome look (twee kleuren).

MINIMAAL 3 STUKS

In tegenstelling tot andere bedrijven die een minimum van 6 of 12 stuks vragen, biedt Fischer op maat gemaakte sticks vanaf een minimum aantal van 3 stuks. Meer dan drie stuks bestellen kan natuurlijk ook.

Modellen

Kleur

Fischer biedt verschillende kleuropties voor custom sticks. Je kunt daarom de kleur van je stick aanpassen aan je teamshirt. Bestel je stick je stick in geel, rood, blauw, oranje, wit of groen.

Model GC950

Model GF750

De formulieren zijn in bewerking en momenteel beveiligd met een wachtwoord, geduld alstublieft.