'Custom-ice' speler sticks

Algemene voorwaarden:

  • Minimaal 3 sticks
  • Beschikbare modellen: CT950, CT950 TE
  • Prijs: 
    • CT950 €229 - €249 (afhankelijk van de wensen)
    • CT950 TE €189

Modellen

Opties

Blad patroon

Spelers kunnen kiezen uit standaard patronen die gemaakt worden door Fischer of er kan gekozen worden om een ander blad te laten maken. In het laatste geval dient er via Queen of Gear een voorbeeld (volledige stick of blad met minimaal 20 cm shaft lengte) opgestuurd te worden naar Fischer (in Oostenrijk). De standaard patronen zijn hieronder weergegeven.

GRIP OF BLANKE LAK

De keuze maken tussen een stick met of zonder grip hangt af van je voorkeur. Veel spelers hebben een voorkeur voor griptextuur, omdat het voorkomt dat je handen van hun plek glippen. Andere spelers hebben een voorkeur voor blanke lak, omdat ze het gevoel hebben dat de griptextuur hun vermogen om de onderste hand gemakkelijk te verschuiven beperkt.

SPELER'S NAAM EN RUGNUMMER

Als je op het formulier je naam en rugnummer noteert, zorgt Queen of Gear ervoor dat Fischer jouw naam en rugnummer bovenaan op de stick drukt.

TEAM LOGO

Jouw teamlogo kan worden geïntegreerd in het grafische ontwerp van de stick op het onderste deel (voordat het blad begint) van de shaft. Als je het logo in vectorformaat inlevert dan zorgt Queen of Gear ervoor dat Fischer het logo op jouw stick drukt. Het logo wordt dan geïntegreerd in monochrome look (twee kleuren).

MINIMAAL 3 STUKS

In tegenstelling tot andere bedrijven die een minimum van 6 of 12 stuks vragen, biedt Fischer op maat gemaakte sticks vanaf een minimum aantal van 3 stuks. Meer dan drie stuks bestellen kan natuurlijk ook.

SHAFT – RECHTHOEKIG OF AFGEROND

Op maat gemaakte sticks van Fischer zijn verkrijgbaar met rechthoekige randen of afgeronde randen van de shafts. De keuze tussen deze twee varianten hangt af van je voorkeur met betrekking tot stickhandling en schieten met de stick.

Stick lengte

Ideale stick lengte zonder dat je hoeft in te korten, dat kan! Bestel je stick maat met lengtes tot 63 inch.

Flex

Er zijn een hoop sticks te koop, waardoor het soms moeilijk kan zijn om de stick te vinden die het beste bij je past. Er zijn niet alleen veel modellen, maar ook verschillende patronen en verschil in stevigheid (flex) van de shaft. De juiste flex kiezen is een cruciale stap voor een optimaal schot. Als een speler een stick kiest die te flexibel of te stijf is, zal het voor de speler niet mogelijk zijn om de stick efficiënt te gebruiken. De onderstaande grafiek is gemaakt om spelers te helpen bij het kiezen van de optimale flex die past past bij de lengte en het gewicht van de speler.

Kleur

Fischer biedt verschillende kleuropties voor custom sticks. Je kunt daarom de kleur van je stick aanpassen aan je teamshirt. Bestel je stick je stick in geel, rood, blauw, oranje, wit of groen.

Model CT950 / CT950 TE